Cart 0

CERTIFIKAT – DIN GARANTI FOR ÆGTE ROMERSK GLAS

Hos Niibuhr Jewelry er vi klar over, at nogle måske kan tvivle på såvel ægtheden som dateringen af det romerske glas. Vi ved, at nogle kan være tvivle på ægtheden og dateringen af det romerske glas, som vi anvender i fremstillingen af vores smykker. For os er vores troværdighed af stor vigtighed. Vi vil stå inde for, at du altid og helt sikkert får et unikt smykke, som er håndlavet og med et stykke af historien fra Romerriget i form af ægte romersk glas.

Derfor har vi naturligvis certifikat på, at det romerske glas, som indkøbes til vores unikke smykker, er ægte og hvad det giver sig ud for. Vores certifikat for ægthed kan ses af billedet til højre.

Vi indkøber udelukkende glasstykker og glasfragmenter til vores smykkeproduktion gennem en statsautoriseret og certificeret antikvitetsforhandler. På denne måde sikrer vi fuld kontrol med hvert enkelt stykke romersk glas, som indkøbes, og derfor følger der altid et officielt certifikat med hvert smykke vi sælger, uanset om det er øreringe, halskæder, ringe eller armbånd.

HVORDAN KAN MAN VIDE, AT DET ER ROMERSK GLAS?

Al den romerske glas, som anvendes til vores smykker, er fundet og opgravet i Israel, hvor det har ligget begravet i oxidrig jord eller sand i 2000 år. Både fund af romerske glasstykker og glasfragmenter, som anvendes i smykkeproduktionen, kan dateres. Det er muligt, fordi glasset har en anden sammensætning og er lettere i vægt sammenlignet med glas fra andre perioder.

Derudover udvikler patinaen på det romerske glas sig ganske anderledes. Det skyldes, at glas fra Romerriget blandt andet har et lavere indhold af bly end det er tilfældet med glas fra andre tidsperioder, hvorfor det er muligt at skelne glasstykkerne fra hinanden.

Certifikat på det romerske glas

Certifikat - romersk glas