Cart 0

UNIKKE SMYKKER – VORES ER VIRKELIG UNIKA!

Når vi siger unikke smykker, så mener vi det virkelig. Fordi hvert enkelt smykke er håndlavet med fragmenter og dele af romersk glas, som alle er forskellige, så vil du aldrig finde to helt ens smykker i Niibuhr Jewelry’s kollektioner. Det betyder, at du så kan glæde dig over, at ingen andre har et smykke, der er helt som dit.

SÅDAN PASSER DU GODT PÅ DIT UNIKKE SMYKKE MED ROMERSK GLAS

Naturen har passet godt på det romerske glas mens det har ligget 2000 år gemt under jorden. Ligeledes har smykkemagerne på vores to små værksteder været forsigtige og omhyggelige, da dit unikke smykke blev fremstillet og det romerske glas blev sat i smykket. Nu er det din tur til at glæde dig over smykket og tage vare på det antikke romerske glas.

Håndlavede unikke smykker fra Niibuhr Jewelry, der er lavet med romersk glas, bør behandles på samme måde, som alle andre fine smykker. Sølvrammer kan nemt – dog forsigtigt – rengøres med almindelige rensemidler til smykker, hvis du finder det nødvendigt.

Når du bruger dine unikke smykker med romersk glas, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at glasset og fragmenterne kan risikere at gå i stykker ved slag og stød. Ligeledes vil vand i høj grad påvirke smykkets levetid, da det kan risikere at skade den naturlige patina. Derfor må du ikke bade med dine håndlavede smykker på, og at du tager dine ringe af i forbindelse med håndvask, rengøring, opvask og lignende.

Tænk på smykkerne som et stykke antikt oldtidshistorie, som skal behandles forsigtigt og nænsomt. På den måde kan du glæde dig over dine unikke smykker med romersk glas og farvespillet i dem i lang tid!

INDPAKNING OG LEVERING AF DIT HÅNDLAVEDE SMYKKE

Hvad end du er på udkig efter håndlavede unikke smykker til dig selv, til en, du har kær, til en særlig lejlighed eller hvad til hverdag – så har vi her på siden et stort udvalg inden for øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Og vi tilbyder fri fragt og 14 dages fuld returret. Det betyder, at du kan købe smykkerne online og prøve dem derhjemme i ro og mag. På den måde er du sikker på, at smykkerne matcher netop din personlige stil.

Alle unikke smykker med romersk glas fra Niibuhr Jewelry får du leveret i en fin blå smykkeæske. Smykkeæskens blå farve matcher på smukkeste vis de blå farver i glasset. På æsken er vores logo påtrykt med gyldent tryk sammen med “Made by history”.

Smykkeæsken sikrer, at smykket ligger godt beskyttet indtil det lander i hænderne på dig eller den, som skal have det i gave. Med alle vores smykker følger desuden et certifikat, som garanterer for ægtheden af det romerske glas. 

Modelbillede unikke håndlavede smykker

Ferie i Budva, Montenegro

Smykkeæske til gave

Smykkeæske gave