Cart 0

OM OS – NIIBUHR JEWELRY

Niibuhr Jewelry er et online smykkeunivers, hvor vores fornemmeste opgave er, at tilbyde kvinder muligheden for, at bære historiske smykker. Vores smykker fremstilles i hånden af uddannede og certificerede smykkedesignere, som har speciale i at behandle de 2000 år antikke romerske glasfragmenter. På denne måde kan vi skabe smykker med både sjæl og stor historie!

Hos Niibuhr Jewelry er vores mission, at give dig muligheden for, at bære et stykke verdenshistorie fra Romerriget – én af de største perioder i verdenshistorien. Dette, i form af unikke, håndlavede smykker.

Virksomheden er grundlagt og ejes af Brian Viuf Christensen.

Jeg er meget historisk interesseret, særligt hvad angår den græsk-romerske oldtid. Af uddannelse er jeg cand.mag. fra Københavns Universitet i Dansk og Religionsvidenskab og jeg har læst flere fag på Institut for Græsk og Latin (Saxo-Instituttet).

Jeg rejser meget – og under en af mine rejser oplevede jeg Israel og blev bevidst om det 2000 år gamle romerske glas, der udgraves der. Et fantastisk materiale med så meget verdenshistorie i sig!”

Interessen for de historiske smykker

Interessen for at få de unikke smykker med det romerske glas til Danmark var vakt. Gennem research og flere rejser fandt jeg to familieejede smykkeværksteder i Israel, dels nord for Tel Aviv og dels i den nordlige del af landet, ved Geneseret Sø.

Disse to smykkedesignere er udvalgte som samarbejdspartnere og leverandører, da de er certificerede og specialiserede i, at arbejde med det 2000 år gamle romerske glas. Det er derfor disse to smykkeværksteder, som står for at fremstille samtlige af de smykker, som vi forhandler hos Niibuhr Jewelry.

Niibuhr Jewelry – hvor stammer navnet fra?

Det er ingen hemmelighed, at min interesse og passion for historien og rejser er stor. Det var da også netop interessen for historie, rejser og i særdeleshed den store Carsten Niebuhr, der gav mig inspirationen til navnet Niibuhr Jewelry.

For ligesom den danske opdagelsesrejsende Carsten Niebuhr bringer Niibuhr Jewelry også gamle fund og materialer fra middelhavsområderne til de nordlige breddegrader.

Det primære materiale i vores håndlavede smykker er det romerske glas – unikke og eksklusive 2000 år gamle glasfragmenter fra det romerske imperium. Derfor er Niibuhr Jewelry “Made by History”.

Niibuhr Jewelry’s MISSION er: “At give enhver kvinde muligheden for at bære et stykke historie fra Romerriget, en af de største perioder i verdenshistorien, i form af unikke håndlavede smykker”.

Er du historieinteresseret som mig? Så tag endelig et kig rundt på siderne og læs mere om det romerske glas, om smykkeproduktionen eller se det endelige resultat i form af vores øreringe, halskæder, ringe og armbånd – alle med det unikke romerske glas.

Kontakt mig for rådgivning og spørgsmål

Kontakt mig endelig direkte for eventuelle spørgsmål til min virksomhed eller til de historiske smykker. Min mailadresse er bv@niibuhr.dk og tlf. nummer er 2252 1295.

Portrætfoto på Glyptoteket (museum i København)

Portræt foto på Glyptoteket, museum i København

Kort video om smykkerne

Carsten Niebuhr

Carsten Niebuhr smykker