Cart 0

OM OS – NIIBUHR JEWELRY

Niibuhr Jewelry er grundlagt og ejes af Brian Viuf Christensen.

Jeg er meget historisk interesseret, særligt hvad angår den græsk-romerske oldtid. Af uddannelse er jeg cand.mag. fra Københavns Universitet i Dansk og Religionsvidenskab og jeg har læst flere fag på Institut for Græsk og Latin (Saxo-Instituttet). Jeg rejser meget – og under en af mine rejser oplevede jeg Israel og blev bevidst om det 2000 år gamle romerske glas, der udgraves der. Et fantastisk materiale med så meget verdenshistorie i sig!”

Interessen for at få de unikke smykker med det romerske glas til Danmark var vakt. Gennem research og flere rejser fandt jeg to familieejede smykkeværksteder i Israel, dels nord for Tel Aviv og dels i den nordlige del af landet, ved Geneserat Sø. Disse to smykkedesignere er udvalgte som samarbejdspartnere og leverandører.

Det var også interessen for historie, rejser og i særdeleshed den store Carsten Niebuhr, der gav mig inspirationen til navnet Niibuhr Jewelry. For ligesom den danske opdagelsesrejsende Carsten Niebuhr bringer Niibuhr Jewelry også gamle fund og materialer fra middelhavsområderne til de nordlige breddegrader.

Det primære materiale i vores håndlavede smykker er det romerske glas – unikke og eksklusive 2000 år gamle glasfragmenter fra det romerske imperium. Derfor er Niibuhr Jewelry “Made by History”.

Niibuhr Jewelry’s MISSION er: “At give enhver kvinde muligheden for at bære et stykke historie fra Romerriget,
en af de største perioder i verdenshistorien, i form af unikke håndlavede smykker”.

Er du historieinteresseret som mig? Så læs mere om hvad der har inspireret mig til Niibuhr Jewelry – det romerske glas, Carsten Niebuhr og den store ekspedition.

Og kontakt mig endelig direkte for eventuelle spørgsmål eller hvis du ønsker at samarbejde. Min mailadresse er bv@niibuhr.dk og tlf. nummer er 2252 1295.

Portræt foto på Glyptoteket, museum i København
Carsten Niebuhr smykker
Carsten Niebuhr