Cart 0

Bestilling af håndlavede smykker med personlig betjeningPERSONLIG BETJENING AF DIN BESTILLING PÅ HÅNDLAVEDE SMYKKER

Hos Niibuhr Jewelry yder vi altid personlig betjening, når du bestiller håndlavede smykker hos os.

Jeg bliver altid så glad og taknemmelig, når jeg modtager en bestilling på håndlavede smykker og får lov at dele et unikt stykke historie med dig. Derfor vil du også altid modtage en personlig mail med en bekræftelse, samt den forventede leveringstid, når du bestiller hos mig.

Som ejer yder jeg altid personlig service til alle kunder. Derfor er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål om smykkerne eller til din bestilling generelt. Ring på 2252 1295 eller skriv til bv@niibuhr.dk, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.

ER DIT HÅNDLAVEDE SMYKKE PÅ LAGER?

Jeg bestræber mig selvfølgelig altid på, at have et stort udvalg af vores unikke smykker på lager. Du kan se vores udvalg af øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Der kan dog forekomme situationer, hvor et smykke er udsolgt og skal gen-bestilles og hvor der vil være forlænget leveringstid.

Alle smykker håndlaves med udvalgte romerske glasfragmenter helt fra bunden. Derfor kan her se, hvordan dit smykke bliver til. Det betyder også, at det nogle gange kan tage 3-4 uger for os, at håndlave og levere dit unikke smykke.

Du bliver naturligvis blive gjort opmærksom på, hvis der er forlænget leveringstid på dit smykke, og du bliver naturligvis også holdt orienteret undervejs. Jeg tør dog godt garantere dig, at dit smykke vil være værd at vente på.