Sådan fremhæver du din øjenfarve med smykker juni 10, 2018 – Skrevet i: Blog

Er du i tvivl om, hvilke smykker du skal bære, for fremhæve din øjenfarve og gøre dine øjne mere intense, så læs guiden her.

Smykker, særligt øreringe og halskæder, er noget af det første, som vi får øje på når vi møder et andet menneske. Særligt øreringe indrammer dit ansigt og fremhæver din øjenfarve, hvis du bruger dem rigtigt. For at fremhæve din øjenfarve, skal du vælge smykkesten, der matcher din øjenfarve.

Fremhæv din øjenfarve med smykkesten

Farven fra smykkestenene fremhæver din øjenfarve og får dem til at virke mere intense og iøjefaldende. Du kan også vælge at bruge komplementære farver, der også fremhæver din øjenfarve ved at skabe kontraster.

Har du grønne øjne så vælg smykker med blå nuancer med sten som f.eks. Peridot, grøn onyx, grøn aventurin eller farvet glas. Komplementærer farver til grøn, er sten med røde nuancer

Grønne øjne smykke guide

Har du grønne øjne, kan du fremhæve din flotte øjenfarve endnu mere ved brug af et sæt øreringe med rød granatsmykkesten og blåt romersk glas

Har du blå øjne så vælg smykker med blå nuancer med sten som f.eks. blå topas, aguamarin eller farvet glas. Komplementærer farver til blå, er sten med orange eller peachfarvede nuancer.

Blå øjne smykke guide

Har du blå øjne, kan du fremhæve din flotte øjenfarve endnu mere ved brug af et sæt øreringe, hvor det historiske blå romerske glas er 100% i centrum

Har du brune øjne så vælg smykker med brune nuancer med sten som f.eks. brun agat eller røgkvarts. Komplementærer farver til brun, er smykkesten i lilla nuancer.

Brune øjne smykke guide

Har du brune øjne, kan du fremhæve din flotte øjenfarve endnu mere ved brug en halskæde med en lilla ametyst smykkesten