Smykker i Hillerød – Unika øreringe, halskæder og ringe april 10, 2017 – Posted in: Blog – Tags: ,

Niibuhr Jewelry i Hillerød – smykker med 2000 års antikt glas

Hos Niibuhr Jewelry i Hillerøds Helsingørsgade finder du et godt udvalg af kvalitets smykker med romersk glas. Vi er stolte af, at præsentere et stort sortiment i øreringe, halskæder og ringe – flotte kollektioner til kvinder, som gerne vil have et anderledes unika smykke.

Internationale historiske smykker i Hillerød

Vores kollektioner er i et internationalt format i et rustikt og vintage-look, hvor du finder smykker, der går hånd i hånd med din personlige stil og eget udtryk. Alle vores smykker er i 925 sterlingsølv. Vi specialiserer os i smykker med romersk glas, som er 2000 års antikke glasfragmenter fra romerriget. Du kan læse mere om det særlige romerske glas her.

Den perfekte smykkegave venter lige om hjørnet i Hillerød

Er du mand og leder efter et flot og anderledes smykke til din kone/kæreste/veninde, er et unika smykke altid en sikker vinder som gave, som personlig forkælelse og som et vigtigt element i kvindens egen personlige fremtoning.

Så hvis du er på jagt efter smykker i Hillerød og omegn, vil vi råde dig til at se vores udvalg an. Vi er nemlig overbeviste om, at vi har noget for enhver smag i sortimentet. Derfor skulle du også meget gerne finde noget nær den perfekte gave, hvis du slår vejen forbi vores online butik eller kommer forbi Helsingørsgade 22 og ser nogle af vores smykker. Bare kontakt os inden på enten 2252 1295 eller via mail på kontakt@niibuhr.dk. Så vil vi være klar til at rådgive og vejlede dig, så vi kan imødekomme dine ønsker.

Kort sagt: Hvad enten du skal bruge unikka øreringe, halskæder eller ringe, så kig ind på Niibuhr.dk og kontakt os endelig ved eventuelle spørgsmål.

Vi glæder os til at hilse på dig!

Mange hilsner,

Brian Viuf , Niibuhr Jewelry
Helsingørsgade 22
3400 Hillerød
Telefon: 2252 1295
Mail: kontakt@niibuhr.dk