Cart 0

Håndlavede smykker

Alle smykker hos Niibuhr Jewelry er håndlavede af certificerede smykkedesignere og smykkehåndværkere, som er specialiserede i at arbejde med det antikke romerske glas, som har ligget begravet i jord eller sand i 2000 år, førend det er blev fundet og udgravet.

På grund af dets lange tid i jorden, har glasset opnået en smuk blå og grøn patina – og det er netop patinaen på glasstykkerne, der gør de håndlavede smykker så smukke og unikke kollektioner, kan du her finde vores øreringehalskæderringe eller armbånd.

HVORDAN HÅNDLAVER VI SMYKKERNE?

Glasfragmenterne påsættes forsigtigt smykkerne ét efter ét og danner til sidst det smukke blågrønne farvespil, der kendetegner alle vores smykker, og som giver associationer til de smukke strande omkring Middelhavet, hvor glasset stammer fra.

Til nogle smykker anvendes mange og ganske små fragmenter af glas, hvilket gør at der fremkommer et virkeligt flot og unikt mosaik-agtigt look i smykkerne. Nogle mener, at det romerske glas minder meget om perlemor, når det sammensættes på denne måde.

Niibuhr Jewelry håndlavede smykker med romerske glasfragmenter
Statement armbånd håndlavet

Til andre smykker er det større stykker glas, der er anvendt. Her er glasset med forsigtighed behandlet og skåret til på samme måde, som man gør med diamanter eller med smykkesten, så det passer perfekt ind i smykkerammen, som er fremstillet i sterlingsølv.

Da smykkerne bliver håndlavede på denne måde, er ingen af vores smykker helt ens, og man vil derfor altid have sig eget fuldstændigt unikke smykke, når man vælger et smykke fra Niibuhr Jewelry.

Vil du gerne vide mere om materialerne i vores smykker kan du læse mere på denne side, eller her hvis du er nysgerrig på hvilke sten og farver der bruges i vores håndlavede smykker.

Portræt foto på Glyptoteket, museum i København

Vores mission er at give enhver kvinde muligheden for at bære et stykke historie fra en af de største perioder i verdenhistorien: Romerriget.

Brian Viuf christensen

ejer og stifter af niibuhr jewelry

kontakt mig hvis du har nogle spørgsmål!

bv@niibuhr.dk / 2252 1295