Cart 0

HÅNDLAVEDE SMYKKER

Alle smykker hos Niibuhr Jewelry er håndlavede af certificerede smykkedesignere og smykkehåndværkere, som er specialiserede i at arbejde med det antikke romerske glas, som har ligget begravet i jord eller sand i 2000 år, førend det er blev fundet og udgravet.

På grund af dets lange tid i jorden, har glasset opnået en smuk blå og grøn patina – og det er netop patinaen på glasstykkerne, der gør de håndlavede smykker så smukke og unikke kollektioner, kan du her finde vores øreringe, halskæder, ringe eller armbånd.

Håndlavede smykker

Hvordan håndlaver vi smykkerne?

Glasfragmenterne påsættes forsigtigt smykkerne ét efter ét og danner til sidst det smukke blågrønne farvespil, der kendetegner alle vores smykker, og som giver associationer til de smukke strande omkring Middelhavet, hvor glasset stammer fra.

Til nogle smykker anvendes mange og ganske små fragmenter af glas, hvilket gør at der fremkommer et virkeligt flot og unikt mosaik-agtigt look i smykkerne. Nogle mener, at det romerske glas minder meget om perlemor, når det sammensættes på denne måde.

Aflang ring

Til andre smykker er det større stykker glas, der er anvendt. Her er glasset med forsigtighed behandlet og skåret til på samme måde, som man gør med diamanter eller med smykkesten, så det passer perfekt ind i smykkerammen, som er fremstillet i sterlingsølv.

Da smykkerne bliver håndlavede på denne måde, er ingen af vores smykker helt ens, og man vil derfor altid have sig eget fuldstændigt unikke smykke, når man vælger et smykke fra Niibuhr Jewelry.

Vil du gerne vide mere om materialerne i vores smykker kan du læse mere på denne side, eller her hvis du er nysgerrig på hvilke sten og farver der bruges i vores håndlavede smykker.

Rustikt bøjle armbånd i sølv

Er du på de sociale medier? Så følg os! Vi har en masse lækre og flotte billeder af vores unika smykker – tag eventuelt et kig på vores Instragram profil og vores Facebook profil.