Section
Drop element here!

Velkommen! Mit navn er Brian Viuf Christensen og jeg er ejer og stifter af Niibuhr Jewelry.

Min fornemmeste opgave er, at tilbyde dig muligheden for, at bære et stykke unik historie fra Romerrigets tidsalder – en af de største perioder i verdenshistorien.

Her finder du håndlavede smykker lavet med passion af uddannede og certificerede smykkedesignere, som har speciale i, at behandle 2000 år antikke romerske glasfragmenter fra det 1. århundrede – 2. århundrede e. Kr.

Vi skaber smykker med både sjæl og en fantastisk historie!

Se smykkerne

Personlig betjening og altid fokus på tilfredse kunder!

Hos Niibuhr Jewelry yder jeg altid en personlig betjening og service, når du bestiller håndlavede smykker eller “bare er nysgerrig”. Jeg hjælper altid gerne med spørgsmål.

Jeg er taknemmelig, når du vælger at investere i et af de håndlavede smykker og jeg elsker at dele et unikt stykke historie med dig. Når du laver en bestilling, modtager du en personlig mail med en bekræftelse, samt den forventede leveringstid.

Diana Jørgensen.

"Fantastisk god service og øreringene er helt perfekte og unikke. Den bedste gave jeg har givet til min mor."

Michael Hansen.

"Fantastiske smukke smykker og en super god service samt hurtig levering. Jeg købte 1 sæt firkantet sølvøreringe til min Hustru i morgengave. Hun blev meget glad og da hun har en Halskæde med en månesten og de passede fantastisk sammen."

Lone Kofod.

"Jeg har købt det smukkeste historiske smykke, og det er virkelig noget helt særligt. God service, og hurtig levering, så jeg kan klart anbefale disse smykker til andre"

Smykkedesign af de unikke romerske smykker

Interessen for at få de unikke smykker med det antikke romerske glas til Danmark skete gennem flere rejser hvor jeg fandt to familieejede smykkeværksteder.

Smykkedesignerne er i dag udvalgte som betroede samarbejdspartnere og leverandører, da de er certificerede og specialiserede i, at arbejde med det 2000 år gamle romerske glas.

Læs mere om smykkeproduktionen her.

Se smykkerne

OUR BENEFITS

Product features

01

Nature Ingredient

Highlight key information to make people quickly impressed by your product

02

100% Handmade

Highlight key information to make people quickly impressed by your product

03

Good for Skin

Highlight key information to make people quickly impressed by your product

Følg Niibuhr Jewelry

Lær Niibuhr Jewelry bedre at kende! 
Følg os på de sociale medier

"Jeg er meget historisk interesseret, særligt hvad angår den græsk-romerske oldtid. Af uddannelse er jeg cand.mag. fra Københavns Universitet i Dansk og Religionsvidenskab og jeg har læst flere fag på Institut for Græsk og Latin (Saxo-Instituttet).

Jeg rejser meget – og under en af mine rejser oplevede jeg og blev bevidst om det 2000 år gamle romerske glas. Et fantastisk materiale med så meget verdenshistorie i sig!"

Brian Viuf Christensen

Ejer og stifter af Niibuhr Jewelry

Fra udgravning til smykker

Se vores video, som kort forklarer “fra udgravning til smykker”.
Fra 2000 år i jorden til smukke historiske smykker!

Via arkæologiske udgravninger får vores smykkedesignere de ituslåene romerske glasfragmenter. Disse bliver nænsomt behandlet og skåret til, inden at de indsættes i sølvrammer af 925 sterlingsølv eller 9 karat guld. 

Nibuhr Jewelry - Hvor stammer navnet fra?

Min interesse og passion for historie og rejser er stor. Det er da også interessen for historie, rejser og i særdeleshed den store Carsten Niebuhr, som gav mig inspirationen til navnet Niibuhr Jewelry.

For ligesom den kendte danske opdagelsesrejsende Carsten Niebuhr, bringer Niibuhr Jewelry gamle fund, antikviteter og historisk materiale fra middelhavsområderne til de nordlige breddegrader.

Da det primære materiale i vores håndlavede smykker er det romerske glas – de unikke og eksklusive 2000 år gamle glasfragmenter fra det romerske imperium – er Niibuhr Jewelry “Made by History”.

Hvis du gerne vil læse mere om det romerske glas, så læs mere om det romerske glas, om smykkeproduktionen eller se det endelige resultat i form af vores mange øreringe, halskæder, ringe og armbånd – alle med det unikke romerske glas.

Se smykkerne

Besøg os via vores online shop - og kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål

Adresse

Helsingørsgade 22
3400 Hillerød
(Ikke butik)

Telefon og e-mail

Telefon: 2252 1295

Åbningstider

Online: Altid 24/7

STAY IN TOUCH

Subscribe for newsletter

LINK YOUR PRODUCT URL HERE

Back to shop now
Tilbage til toppen