Indlæg

Ring med 2 sten

Ring med 2 sten
Ringe har været et symbol på kærlighed, engagement, og æstetik i århundreder. Et populært valg blandt smykkeentusiaster er ringe med to sten, der udstråler elegance og betydning. Disse smykker er ikke kun smukke at se på, men de har også en symbolsk betydning, der kan variere afhængigt af de to sten, der er valgt. En ring med 2 sten kan repræsentere forskellige relationer såsom kærlighed, venskab, eller endda forbindelsen mellem to livsfaser. Fortsæt med at læse

Ringe med blå sten

Ringe med blå sten

Når du leder efter en ring med blå sten, er der mange muligheder at vælge imellem. Nogle foretrækker en vintage ring med en blå sten for at tilføje en ekstra historisk dimension til deres smykkesamling. Andre foretrækker måske en mere moderne ring med en stor blå sten som et iøjnefaldende statement-stykke.

Hos Niibuhr Jewelry har vi flere forskellige ringe med blå sten at vælge imellem.

Fortsæt med at læse

RØG KVARTS

RØG KVARTS
Røg Kvarts er en af de skønne varianter af Kvarts, som bliver brugt i nogle af vores smykker. I dette indlæg kan du læse, hvordan stenen får sin unikke farve og hvilken betydning, den bliver tillagt i dag.
Fortsæt med at læse

TURKIS STEN

TURKIS STEN
Turkis sten er en af de ældste ædelstene vi kender og har har være brugt siden det gamle Egypten for mere end 5000 år siden! I dette indlæg kan du læse hvor den kan findes samt en forklaring på den unikke, turkise farve.
Fortsæt med at læse

PERLER OG PERLEMOR

PERLER OG PERLEMOR
Har du undret dig over, hvordan perler bliver skabt, inden de ender i yndige smykker? I dette indlæg kan du læse, hvordan (og hvorfor) perler bliver skabt og lidt om betydningen af perler- og perlemor.
Fortsæt med at læse

OPAL STEN

OPAL STEN
Opal stenen er en af de helt smukke smykkesten, der kommer i et utal af farver. I dette indlæg kan du læse om det unikke farvespil, som Opal stenen tilbyder og som også er grunden til, at den gør sig så smukt i smykker!
Fortsæt med at læse
  • Tidligere
  • Side 1 af 3
  • Næste
Tilbage til toppen