Indlæg

BUDVA MUSEUM – ROMERSK GLAS

BUDVA MUSEUM – ROMERSK GLAS

At gå på museum er en af mine helt store passioner! Og når jeg er ude at rejse, så skal jeg selvfølgelig besøge en masse museer og se den spændende historie, der er tilknyttet de respektive steder.

Jeg har flere gange besøgt Montenegro og kystbyen Budva, som har et spændende museum – ikke mindst i relation til en større samling romersk glas.

Læs mere »

HVAD ER ANTIKT?

HVAD ER ANTIKT?
Taler vi om antikken, refereres der ofte til den klassiske oldtid og i særdeleshed til antikkens Grækenland eller antikkens rom. Mere præcist tales der om en periode i europæisk historie, som dateres fra ca. 750 f.Kr. til ca. 400 e.Kr., og som er domineret af græsk og romersk kultur. Læs mere »

HÅNDLAVEDE SMYKKER I SLOTSARKADERNE I HILLERØD

HÅNDLAVEDE SMYKKER I SLOTSARKADERNE I HILLERØD
Niibuhr Jewelry er blevet fast udstiller i kunstnergalleriet Gallery ArtTour, som er placeret central i Slotsarkaderne i Hillerød. Her kan besøgende se forskellig kunst – ikke mindst vores håndlavede smykker med 2000 års antikt romersk glas. Læs mere »

BLACK FRIDAY HILLERØD

BLACK FRIDAY HILLERØD

Vil du være blandt de inviterede, som får eksklusive tilbud på vores historiske smykker, når Hillerød holder Black Friday?

Så kan du med fordel registrere dig og få tilbud de gode Black Friday tilbud. Det er helt uforpligtende.

Læs mere »

FIND DIN RINGSTØRRELSE

FIND DIN RINGSTØRRELSE
Er du ved at købe en ring til dig selv? Eller måske forære en ring som en gave? Så vil du nok gerne vide, hvordan du finder den rette ringstørrelse! Her er en nem måde hvorpå du kan finde den helt rigtige ringstørrelse. Det eneste, som du skal bruge, er en eksisterende ring, som passer dig selv eller den, som du ønsker at købe ringen til. Så har vi et smart trick, til at ”kopiere” ringstørrelsen fra noget, som du ved passer. Læs mere »

SÅDAN FREMHÆVER DU DIN ØJENFARVE MED SMYKKER

SÅDAN FREMHÆVER DU DIN ØJENFARVE MED SMYKKER
Smykker, særligt øreringe og halskæder, er noget af det første, som vi får øje på når vi møder et andet menneske. Særligt øreringe indrammer dit ansigt og fremhæver din øjenfarve, hvis du bruger dem rigtigt. For at fremhæve din øjenfarve, skal du vælge smykkesten, der matcher din øjenfarve. Læs mere »

SAMARBEJDE MED KUNSTFORENINGER – UDSTILLING AF SMYKKER

SAMARBEJDE MED KUNSTFORENINGER – UDSTILLING AF SMYKKER
Vi bliver indimellem kontaktet af kunstforeninger rundt omkring i landet med en interesse for at udstille vores unika smykker. Vi udstiller gerne et antal kunstneriske smykker med 2000 års historisk romersk glas i jeres virksomhed. Vi vil hertil også udstille autentiske ubehandlede glasfragmenter fra romerriget med stærke patina-farver, så historien om ”fra glas til smykke” bliver tydelig for tilskuerne. Læs mere »