Cart 0

HÅNDLAVEDE UNIKKE SMYKKER

Alle vores smykker er håndlavede af smykkedesignere og smykkehåndværkere, som alle er certificerede og specialiserede i, at arbejde med det 2000 år historiske romerske glas, som du kan læse mere om her.

Ønsker du at vide mere om materialerne i vores smykker kan du læse mere på denne side, eller her hvis du er nysgerrig på vores sten og farver i smykkerne.

SMYKKEHÅNDVÆRK OG TEKNIKKER

Hvert smykke med romersk glas fra Niibuhr Jewelry er et unikt lille stykke historie – skabt af naturen og menneskehænder i smuk kombination.

Smykkeproduktionen foregår i hånden på vores to små smykkeværksteder i Israel, som er placeret nord for Tel Aviv og nær Geneseret Sø. Begge vores smykkeværksteder har sine egne, dedikerede smykkedesignere ansat, som alle er uddannede i at arbejde med det særlige 2000 år gamle romerske glas.

I arbejdet med metallerne og det historiske romerske glas anvendes forskellige teknikker. Nogle smykker får deres unikke rustikke look ved, at der “hamres” på sterlingsølvrammer, så man tydeligt ser mærkerne i smykket. Andre smykker har en mere glat finish. Uanset om du foretrækker det ene eller det andet design, så kan du være sikker på, at dit smykke har været i hænderne på fagfolk alene.

Designstil og udtryk i smykkerne

Da vi tilbyder historiske smykker til kvinder, spænder designstilen i vores håndlavede smykker over en bred vifte af udtryk, former og detaljer – lige fra en eksotisk boheme og vintage stil til det mere enkle og klassiske udtryk.

Da alle smykker er forarbejdet i hånden, og hvert stykke romersk glas er unikt, vil hvert enkelt smykke også være et unika. Du kan vide dig helt sikker på, at der ikke er nogen, som har et smykke helt som dit. Omvendt betyder det samtidig, at vi ikke kan love, at dit smykke vil være 100% præcist, som det billede, du har set, da du bestilte.

Du kan se vores forskellige udvalg inden for håndlavede øreringe, halskæder, ringe og armbånd – og uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at det håndlavede smykke du modtager, er smukt, unikt og historisk!

Smykkeproduktion og -design

Håndlavede unika smykker

Håndlavede smykker med antikke fragmenter

Niibuhr Jewelry håndlavede smykker med romerske glasfragmenter

Blå runde øreringe med romersk glas

Blå runde øreringe