Cart 0

HÅNDLAVEDE UNIKKE SMYKKER

Alle vores smykker er håndlavede af smykkedesignere og smykkehåndværkere, som alle er certificerede og specialiserede i, at arbejde med det 2000 år historiske romerske glas.

HÅNDVÆRK OG TEKNIKKER

Hvert smykke med romersk glas fra Niibuhr Jewelry er et unikt lille stykke historie – skabt af natur og menneskehånd.
Smykkeproduktionen foregår i hånden på vores to små smykkeværksteder i Israel, nord for Tel Aviv eller ved Geneseret Sø. Værkstedet har egne, dedikerede smykkedesignere ansat, der alle er uddannede i at arbejde med det særlige 2000 år gamle romerske glas.

I arbejdet med metallerne og det historiske romerske glas anvendes forskellige teknikker. Nogle smykker får deres unikke rustikke look ved, at der “hamres” på metallet, så man tydeligt ser mærkerne i smykket, andre smykker har en mere glat finish. Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, så kan du være sikker på, at dit smykke har været i hænderne på fagfolk.

Designstilen spænder over en bred vifte af udtryk, former og detaljer – lige fra en eksotisk boheme og vintage stil til det mere enkle og klassiske. Da alt er forarbejdet i hånden, og hvert stykke romersk glas er unikt, vil hvert enkelt smykke være et unika. Du kan være sikker på, at ingen har et smykke helt som dit – men omvendt kan vi heller ikke love, at dit smykke vil være præcist som det billede, du har set, da du bestilte.

Men du kan være sikker på at få et smukt, håndlavet smykke! Her kan se vores forskellige håndlavede øreringe, halskæder, ringe og armbånd.

Håndlavede unika smykker
Håndlavede unika smykker
Blå runde øreringe
Blå runde øreringe