Cart 0

UDSTILLING AF VORES UNIKKE SMYKKER

Se vores unikke historiske smykker udstillet hos firmaer og kunstforeninger rundt omkring i landet.

Du kan indimellem se vores unikke smykker udstillet rundt omkring i landet. Da vi indgår samarbejder med kunstforeninger og firmaer omkring udstilling, så er det muligt både at se og købe smykkerne på deres adresse.

Typisk vil udstillingen ske i et aflåst glasskab, som det, der vises til højre på denne side. Det installerede lys er med til at sikre, at det romerske glas i smykkerne kommer til sin ret. Lyset sikrer også, at det på smukkeste vis er muligt, at se patinaens smukke farvespil i smykkerne.

Vores udstillinger af smykkerne

Her ser du et overblik over de steder, hvor vi udstiller/har haft udstillet vores unikke historiske smykker:

2019 – nu: Gallery Arttour i Slotsarkaderne, Hillerød

2018: Egedal Rådhus i Egedal Kommune

2018: Wexøe A/S i Værløse

2017: Kystgalleriet i Liseleje

2017: Apoteket, Region Hovedstaden

Du kan læse mere om udstillinger og samarbejder omkring smykkerne her.

Få jeres egen udstilling af smykker

Vi udstiller gerne vores historiske smykker i jeres virksomhed eller kunstforening. Vi udstiller typisk ca. 20-30 smykker, som udgør et varieret udvalg af vores øreringe, halskæder, ringe og armbånd ift. design. Derudover udstiller vi også eksemplarer af ubehandlede 2000 år gamle romerske glasfragmenter, som bruges af vores smykkedesignere.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for en udstilling med vores unikke historiske smykker i dit firma eller firmaets kunstforening? Så kontakt mig på telefon 2252 1295 / bv@niibuhr.dk. Jeg er altid åben for idéer og forslag.

Udstilling af smykker i kunstforening

Kunstforeninger udstilling af smykker samarbejde med kunstnere