Indlæg

  • 28 januar, 2021 TRUSTPILOT & ANMELDELSER AF NIIBUHR JEWELRY
   TRUSTPILOT & ANMELDELSER AF NIIBUHR JEWELRY Hvad skriver kunderne på Trustpilot om at købe smykker hos Niibuhr Jewelry?
  • 26 juli, 2020 BUDVA MUSEUM – ROMERSK GLAS
   BUDVA MUSEUM – ROMERSK GLAS

   At gå på museum er en af mine helt store passioner! Og når jeg er ude at rejse, så skal jeg selvfølgelig besøge en masse museer og se den spændende historie, der er tilknyttet de respektive steder.

   Jeg har flere gange besøgt Montenegro og kystbyen Budva, som har et spændende museum – ikke mindst i relation til en større samling romersk glas.

  • 02 april, 2020 HVAD ER ANTIKT?
   HVAD ER ANTIKT? Taler vi om antikken, refereres der ofte til den klassiske oldtid og i særdeleshed til antikkens Grækenland eller antikkens rom. Mere præcist tales der om en periode i europæisk historie, som dateres fra ca. 750 f.Kr. til ca. 400 e.Kr., og som er domineret af græsk og romersk kultur.
  • 09 november, 2019 HÅNDLAVEDE SMYKKER I SLOTSARKADERNE I HILLERØD
   HÅNDLAVEDE SMYKKER I SLOTSARKADERNE I HILLERØD Niibuhr Jewelry er blevet fast udstiller i kunstnergalleriet Gallery ArtTour, som er placeret central i Slotsarkaderne i Hillerød. Her kan besøgende se forskellig kunst – ikke mindst vores håndlavede smykker med 2000 års antikt romersk glas.

  Vores kunder siger

  Gurli Birthe Larsen

  "Jeg vil gerne anbefale dette fantastiske sted - Helt uden sidestykke - Denne form for kundepleje er fuldstændig uovertruffen, de følger faktisk ordren - lige fra man har bestilt, og til man har modtaget den, for at høre om det svarede til forventningerne !! 👏🏼😊"

  Emilie Holm Johansen

  "Fantastisk håndværk, smukt design og sjovt med historisk kontekst. Desuden den bedste kundeservice jeg længe har oplevet 👍"

  William Schøler

  "Fantastisk god service og hurtig online betjening 👍 ja jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende 😳 Kunne man give over 5 stjerne fik de det men de må nøjes 😂"

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ingen spam! Kun relevante nyheder og gode tilbud

  Kontakt os endelig for spørgsmål - stort som småt

  Kontakt os endelig for spørgsmål - stort som småt

  Kontakt os her