FIND DIN RINGSTØRRELSE

FIND DIN RINGSTØRRELSE

SÅDAN FINDER DU DEN RIGTIGE RING STØRRELSE

Er du ved at købe en ring til dig selv? Eller måske forære en ring som en gave? Så vil du nok gerne vide, hvordan du finder den rette ringstørrelse! Her er en nem måde, hvorpå du kan finde den helt rigtige ringstørrelse. Det eneste du skal bruge, er en eksisterende ring, som passer dig selv eller den, som du ønsker at købe ringen til. 

Når du køber en ring hos os, skal du vælge hvilken størrelse ringen ønskes i. Du skal vælge ud fra størrelser, som 50, 51, 52, e.lign. Disse mål referer til omkredsen på din finger i mm.

DET SKAL DU GØRE

1. Find et lille stykke papir (f.eks. en post it), en lineal eller målebånd, en kuglepen samt en ring, som passer den finger, du ønsker den nye ring på.
 
ring storrelse
.

2. Fold papiret og indsæt det i ringen. Sørg for, at papiret fylder ringen ud.

ring storrelse

3. Marker det sted, hvor papiret overlapper

ring storrelse
.
4. Nu kan papiret foldes ud igen. Brug en lineal eller målebånd til at måle afstanden mellem markeringerne i mm. Dette er din ringstørrelse :)
.
Vær opmærksom på, at hvis du overvejer at købe en bred ring, kan det være en god idé, at gå en størrelse op. Ligeledes kan fingre have en tendens til at hæve op hvis det f.eks. er varmt. Har du målt midt imellem to størrelser, anbefaler vi derfor, at du også runder op.
.
Husk at vi yder fuld returret hos Niibuhr inden for 14 dage, skulle det ske, at du ikke skulle være tilfreds med størrelsen på den modtagede ring.
.  
Se udvalget af vores smukke romersk glas ringe her.
.
Tilbage til toppen