SÅDAN FREMHÆVER DU DIN ØJENFARVE MED SMYKKER

SÅDAN FREMHÆVER DU DIN ØJENFARVE MED SMYKKER

HVILKE SMYKKER KAN FREMHÆVE DIN ØJENFARVE?

Smykker er meget iøjenfaldende, når vi møder et andet menneske. Særligt halskæder og øreringe kommer i fokus, når man får øjenkontakt. Man behøver ikke, at finde de største smykker med store smykkesten med farvespil før, at hverken smykker eller øjne bliver fremhævet. Hvis man vælger en smykkesten i en farve, der matcher sin øjenfarve, træder smykkets karakter frem og gør sig meget opmærksom på sig selv.

FREMHÆV DIN ØJENFARVE MED SMYKKESTEN

Smykkesten med et matchende farvespil fremhæver øjenfarven og bidrager til en smuk intensitet. Man kan også vælge, at bruge komplementære farver, der fremhæver øjenfarven ved, at skabe kontraster. Herunder har vi listet nogle smykkeforeslag, der passer til lige netop din øjenfarve.

SMYKKER TIL BLÅ ØJNE

smykker til bla ojne
Har du blå øjne kan du med fordel vælge smykker med blå sten, som f.eks. blå kyanitblå opal eller blåt farvet glas. Komplementærer farver til blå, er sten med orange eller ferskenfarvede nuancer. En komplementær farve til blå øjne, kan for eksempel findes i disse søde øreringe med orange-gul Citirin sten 
citrin sten oreringe

SMYKKER TIL GRØNNE ØJNE

smykker til gronne ojne

Har du grønne øjne så vælg smykker med blå-grønne nuancer. Det kan for eksempel være smykkesten med farvespil som Peridoter eller de blå-grønne nuancer, du kan finde i vores Juventas serie med romersk glas. Komplementærer farver til grøn er smykkesten i røde farver, som vores smykker med de fineste rød granat smykkesten.

SMYKKER TIL BRUNE ØJNE

smykker til brune ojne

Har du brune øjne, så vælg smykkesten med farvespil i brunlige nuancer. Det kan være smykkesten som brun Agat eller Røgkvarts. Komplementærer smykkesten i farver til brun er smykkesten i lilla nuancer. Smykkesten i farver som lilla, finder du blandt andet i vores skønne smykker med Zirkon eller Ametyst

 

Tilbage til toppen