SAMARBEJDE MED KUNSTFORENINGER – UDSTILLING AF SMYKKER

SAMARBEJDE MED KUNSTFORENINGER – UDSTILLING AF SMYKKER

Vi bliver indimellem kontaktet af kunstforeninger rundt omkring i landet med en interesse for, at udstille vores unika smykker. Vi udstiller gerne et antal kunstneriske smykker med 2000 års historisk romersk glas i jeres virksomhed. Vi vil hertil også udstille autentiske ubehandlede glasfragmenter fra romerriget med stærke patina-farver, så historien ”fra glas til smykke” bliver tydelig for tilskuerne.

Herunder finder du lidt praktisk info om et evt. samarbejde med jer som kunstforening og du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak på telefon 2252 1295 eller på e-mail bv@niibuhr.dk

ANTAL SMYKKER I KUNSTUDSTILLINGEN OG MATERIALER:

Ca. 20-30 smykker (ringe, halskæder, øreringe, armbånd) som giver et repræsentativt udvalg ift. forskelligt design med det romerske glas. I nogle smykker indsætter vores designere hele stykker med det antikke glas, i andre sammensættes små romerske glasfragmenter. Vi bruger kun 925 sterlingsølv til rammer og kæder. I flere af smykkerne bruger vores smykkekunstnere semi-ædelsten, som matcher det blå-grønne romerske glas.

 

 

PRAKTISK INFO

  • Udstillingsperioden er primært på en måned, men hvis der ønskes en kortere eller længere periode kan vi sagtens tale om det 🙂
  • Transport af smykkerne til og fra udstillingen / virksomheden sørger jeg for. Jeg har et aflåst smykkeskab til rådighed med spots, så det bliver et flot display.
  • Udstillingsstedet / virksomheden er ansvarlig for forsikring/erstatning af de udstillede smykker i udstillingsperioden, såfremt de skulle tage skade, at der er indbrud eller lign.
  • Niibuhr Jewelry udstiller helst i virksomheder og foreninger, der er beliggende i en afstand af ca. 75 km. fra København. Kontakt mig, hvis I er interesserede men ikke er beliggende i dette område.

SALG OG BESTILLING AF SMYKKERNE:

Jeg sætter små prisskilte på alle smykker, samt en ringmåler. Det er op til den enkelte kunstforening, om de besøgende eller medarbejderne kan købe direkte via kunstforeningen. Det er muligt at bestille direkte via vores hjemmeside. Dette kan være at foretrække, når en ring skal bestilles efter et bestemt fingermål.
Jeg forbeholder mig retten til at udskifte enkelte smykker under udstillingen. Der kommer løbende nye designs, og måske kommer der et, som vil passe perfekt til jer.

 

TIDLIGERE UDSTILLINGGSSTEDER:

2019 – Slotsarkaderne, Hillerød. Fast udstiller i Gallery Art Tour. Her kan du se mange af smykkerne.
2018 – Egedal Rådhus, Egedal Kommune (via Kunstforeningen i december måned 2018). Vi har lavet en fin opstilling med fokus på, at det snart er jul – og med mulighed for, at købe en unik smykkegave.
2018 – Kystgalleriet, Liseleje. Find mere info her: Visitnordsjælland
2018 – Wexøe A/S, Værløse (del af Wexøe Gruppen, som består af selskaberne Wexøe A/S, Skaarup Imcase A/S og Wexøe Solutions)
2017 – Kystgalleriet, Liseleje
2017 – Region Hovedstaden

Tilbage til toppen